Kapaklı'daki okurlarıyla buluştu

Tarihçi-Yazar Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan, Kapaklı Belediyesi tarafından ülkemizin kurtarıcısı ve cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83'üncü yılına Ã

GÜNDEM 11.11.2021 17:22:00 0
Kapaklı

Önceki akşam saat 19.00’da Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen program kapsamında müzik dinletisi de sunulurken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarının yer aldığı sergi de açıldı. Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen 10 Kasım Özel programına Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

KİTABINI İMZALADI

 

Söyleşide Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncesi ve sonrası tarihsel süreci farklı perspektiflerden ele alan Tarihçi-Yazar Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan, katılımcılardan gelen soruları da yanıtlarken, programın son unda da okurları için kitabını imzaladı. Programla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde bir kez daha minnetle ve saygıyla anıyor, yad ediyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” dedi.

 

 

“KAPAKLI’DA İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”

 

Başkan Çetin, Kapaklı’da ilkleri gerçekleştirmeye devam ettiklerini ifade ederek, “Birçok yazarı ilçemize getirerek vatandaşlarımızla, gençlerimizle buluşturmaya, Kapaklı’nın kabuğunu değiştirmeye yönelik çabamız devam ediyor. Bugün de Atatürk’ün öncesi ve sonrasını anlatan Tarihçi-Yazar Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan’ı Kapaklı halkı ile buluşturduk. Hocamız tarihin derinliklerine not düşecek konuları bizlerle paylaştı. Verimli bir söyleşi gerçekleştirdik. Sayın Kaymakamımız Bayram Sağır ile ilçemizde kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerin daha fazla yapılmasına yönelik istişarelerde bulunuyoruz” dedi.

 

Haber / Buse SERİN