Çerkezköy'ün genel güvenliği masaya yatırıldı

Çerkezköy Kasım Ayı İlçe Güvenlik ve Muhtarlar Toplantısı, Kaymakam Murat Duru başkanlığında yapıldı. Çerkezköy'de genel güvenlik konusunda yürütülecek hizmetler, alınacak tedbirle

GÜNDEM 11.11.2021 17:04:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy Ticaret ve Odası Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya; 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan, Belediye Başkanı Yardımcısı Enver Bayram, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları ve açık kapı personeli katıldı.

 

GENEL GÜVENLİK KONULARI MASAYA YATIRILDI

 

Çerkezköy’de genel güvenlik konusunda yürütülecek hizmetler, alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda, güvenlik konusunda yapılması gereken iş ve işlemlere ait görüş alışverişinde bulunuldu.

 

 

BELİRLİ PERİYOTLARLA DEVAM EDECEK

 

Çerkezköy genelinde okul önlerinde güvenlik tedbirlerinin artırılması, madde bağımlılığının önlenmesi ile ilgili çalışmalar yapılması gibi hususların da değerlendirildiği toplantıda, yürütülecek hizmetler ve genel sorunların çözümü için belirli periyotlarla güvenlik toplantılarının yapılmaya devam edileceği ifade edildi.

 

TAKİBİ YAPILACAK

 

Kaymakam Murat Duru, alınan kararların tüm kamu kurum ve kuruluşları ile yerel yönetimlerde dahil olmak üzere etkili bir şekilde uygulanacağının ve takibinin yapılacağını ifade etti.

 

Haber / İrem BANÇO