Minik kalpler Atatürk sevgisiyle attı 

Edirne Belediyesi Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi'nde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle 'Atatürk'le Yaşamak' isimli etkinlik düzenlendi. Etkinliğe katılan Belediye Başkanı R

GÜNDEM 11.11.2021 16:51:00 0
Minik kalpler Atatürk sevgisiyle attı 

Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Edirne Belediyesi Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’nde düzenlenen etkinliklerle anıldı.

 

PUZZLE YAPTILAR

 

Müzede ücretsiz olarak düzenlenen etkinliklerde Cumhuriyet’imizin kurucusu Büyük Önder Atatürk; minik yüreklerin büyük sevgisinde bir kez daha hayat buldu. Etkinlikler kapsamında çocuklar kendi elleriyle Atatürk Puzzle Tablo Yapımı gerçekleştirdi.

 

GÜRKAN DA KATILDI

 

Atatürk büstünü boyayıp, minyatür Anıtkabir’e karanfil bırakan minik öğrencileri Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da yalnız bırakmadı.

 

 

“ONU ÇOK ÖZLÜYOR, ONU ÇOK SEVİYORUZ”

 

Başkan Gürkan, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü her 10 Kasım’da olduğu gibi bu yılda dinmeyen bir özlemle anıyoruz. Bugün bir kez daha gördük ki, bu topraklarda nefes alan her bir birey Ata’sına sonsuz bir minnet ve özlemle bağlı. Onu çok özlüyor, onu çok seviyoruz. Türk Ulusu var oldukça, Cumhuriyet ve Ulu Önder’in ilkeleri, devrimleri sonsuza kadar payidar kalacaktır. Atatürk'ün en büyük eserim dediği lâik, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni, ülkesi ve ulusuyla bölünmez bir bütün olarak sonsuza kadar koruyacak ve yaşatacağız. Ne mutlu Türk’üm diyene!” şeklinde konuştu.

 

Haber / Erdal AYDIN