Belediye, Dokuzdere Mesire Alanını kiraladı

Keşan Belediyesi, Dokuzdere Mesire Alanı'nı kiraladı. Mesire Alanı ile ilgili kiralama ihalesi önceki gün saat 14.15'te Keşan Orman İşletme Müdürlüğü'nde yapıldı.

GÜNDEM 10.11.2021 15:19:00 0
Belediye, Dokuzdere Mesire Alanını kiraladı

İhalenin ardından açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “20 dönümlük alanın 20 yıllığına Keşan Belediyesi’ne kiralandığını belirten Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu “Bugün Keşan’ımız ile özdeşleşmiş bir mesire alanı olan Dokuzdere Mesire alanımızın Orman İşletme Müdürlüğü’müz tarafından yapılan ihalesine katılıyoruz. 9 Kasım günü, Dokuzdere Barajı piknik alanımızın Keşan Belediyemize geçmesi ile birlikte inşallah vatandaşlarımıza nefes alacakları yeni bir alan kazandırmak için kolları sıvayacağız. Ormanımızın doğal güzelliğini koruyarak; mesire alanı, doğa içerisinde eğlenmek, dinlenmek ve spor yapmak isteyenlere hizmet verecek bir alan oluşturacağız. Mesire alanımıza; kır kahvesi, yöresel ürün satış noktası, piknik üniteleri, kamelyalar, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve seyir terasları gibi birçok donatı kazandıracağız” dedi.

 

“ÖNÜMÜZDEKİ 50 YILI PLANLIYORUZ”

 

Keşan’ımız doğasıyla bölgenin cazibe merkezi olduğunu ifade eden Helvacıoğlu, “Korudağ şehrimizin akciğerleri. Keşan’ı vizyoner bir bakış açısı ile geleceğini güzel şekilde planlamak için çalışıyoruz. Şehrimiz için hayallerimiz büyük. Büyük hayalleri birer birer vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve enerji ile gerçeğe dönüştürüyoruz. Ben eminim ki; Dokuzdere mesire alanı için hemşehrilerimiz de bizim kadar heyecanlı. Önümüzdeki 50 yılı planlıyor ve ona göre projeler üretiyoruz. Dokuzdere mesire alanımız ormanın yanın da eşsiz güzelliği ile bir gölet barındırıyor. Vatandaşlarımız ile birlikte Keşan’ımızın gelişimine her gün şahitlik ediyoruz. Dokuzdere’de gerekli çalışmalarımızı tamamlayarak Keşanlı hemşerilerimiz ve bölgemize en güzel hizmeti sunacak bir mekan haline getireceğiz. Hizmetlerimizde her zaman yanımızda olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Keşan’ımıza hayırlı olsun. Dokuzdere Mesire Alanı vatandaşlarımızın 12 ay boyunca çeşitli doğa aktiviteleri yapacağı bir alan haline gelecek. Alanda mesire ve piknik alanları yürüyüş ve bisiklet parkurları, kamp, izcilik faaliyetleri de gerçekleşecek” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ