Afet Eğitimi konusunda iş birliği yapacaklar

Keşan Belediyesi ile Trakya Üniversitesi (TÜ) arasında afet eğitimi ve tatbikat konusunda iş birliği protokolü imzalandı. Protokol imza töreninde konuşan Başkan Helvacıoğlu, "Üniversitemiz ile şehrimiz

GÜNDEM 8.11.2021 17:23:00 0
Afet Eğitimi konusunda iş birliği yapacaklar

İmza törenine; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğretim Görevlisi Burak İşçimen, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı katıldı.

 

TEKNOLOJİK DESTEK İŞ BİRLİKLERİ SAĞLANACAK

 

Keşan Belediyesi olarak Trakya Üniversitesi ile bölge için iş birliğinde çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan Helvacıoğlu, “Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Öğretim Görevlisi Burak İşçimen ile bir araya gelerek; üniversitemizle yangın, sel, su baskını, deprem, göçük gibi afetlerde etkin müdahaleyi sağlayacak iş birliğimizin protokolünü imzalıyoruz. Üniversitemiz ile şehrimizin gelişimi, halkımız, öğrencilerimiz ve personelimizin eğitimi konusunda iş birliği içinde çalışmalarımız sürüyor. Protokol kapsamında personelimizin koruyucu önlemleri almaları, ekipmanları doğru kullanma konusunda eğitim, tatbikat ve teknolojik destek iş birlikleri sağlanacak” dedi. Daha sonra söz alan Öğretim Görevlisi Burak İşçimen de, Keşan Belediyesi ile iş birliklerinin artarak devam edeceğini söyledi. Konuşmaların ardından Mustafa Helvacıoğlu ve Burak İşçimen protokolü karşılıklı olarak imzaladı.

 

Haber / İrem BANÇO