Bülent Ecevit Bulvarı Yaya Üst Geçidi tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu'da yapımı tamamlanan Bülent Ecevit Bulvarı Yaya Üst Geçidi, 12 Kasım Cuma günü düzenlenecek tören ile vatandaşların hizmetine sunulacak. Konu

GÜNDEM 8.11.2021 13:22:00 0
Bülent Ecevit Bulvarı Yaya Üst Geçidi tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerdeki yol yapım çalışmaları devam ediyor.

 

60 METRE UZUNLUĞA SAHİP

 

Bu kapsamda Çorlu’da yapımı tamamlanan Bülent Ecevit Bulvarı Yaya Üst Geçidi hakkında bilgi veren yetkililer, “60 metre uzunluğa sahip üst geçit projesinde engelli vatandaşların da rahat bir şekilde faydalanabilmesi için 2 adet asansör bulunuyor. Üst geçidin cephe kaplamaları, modern mimari özellikler göz önünde bulundurularak yeni yapı malzemeleri ile tasarlandı. Üst geçidin iki kule arasındaki 40 metrelik kısmı ise çelik makas sisteminden faydalanarak tek açıklıkta geçildi. Bu sayede yol güzergâhında görüntüyü engelleyebilecek bir kolon yapılmadı” dedi.

 

“DAHA KONFORLU BİR ULAŞIM İMKÂNINA KAVUŞMUŞ OLACAKLAR”

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Albayrak da, Büyükşehir Belediyesi olarak yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına büyük önem verdiklerini, şehrin ulaşım kalitesini arttıracak projelere imza attıklarını kaydederek, “Yapımını tamamladığımız Bülent Ecevit Bulvarı Yaya Üst Geçidi de bu bakımdan önem verdiğimiz projelerimizden biridir. Bülent Ecevit Bulvarı hem araç hem de yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerden biri. Hizmete sunacağımız yaya üst geçidi ile vatandaşlarımız daha konforlu bir ulaşım imkânına kavuşmuş olacaklar. 12 Kasım Cuma günü gerçekleşecek açılış törenimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ