Kurumlar Arası Futbol Turnuvası için kuralar çekildi

14 Kasım Malkara'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen "Kurumlar Arası Futbol Turnuvası" kura çekimi önceki gün saat 17.00'de Belediye Mecli

SPOR 7.11.2021 19:15:00 0
Kurumlar Arası Futbol Turnuvası için kuralar çekildi

Malkara’da sağlıklı yaşamı desteklemek ve kurumlar arası iletişimi geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’na 13 takım katıldı. Malkara Belediye Başkan Vekili Bahadır Uysal ve turnuva komitesi tarafından Kurumlar Arası Futbol Turnuvası kura çekimi gerçekleştirildi.

 

PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR

 

Turnuvada A grubunda 15. Mühimmat Bölük Komutanlığı, Ziraat Bankası ve Birlik Yem; B grubunda TBB Et Kombine Tesisi, Malkara İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü, C grubunda Malkara Devlet Hastanesi, Müstecep (Milli Eğitim), Eğitimspor, D grubunda Malkara Kaymakamlığı, Malkara Belediyesi, İtfaiye, Haliç Tarımsal Kalkınma Kooperatifi mücadele edecek. 8 Kasım Pazartesi günü Kozyörük Halı Saha’da saat 20.00’da Malkara Kaymakamlığı - Malkara Belediyesi, 21.00’da 15. Mühimmat Bölük Komutanlığı - Ziraat Bankası, saat 22.00’da Haliç Tarımsal Kalkınma Kooperatifi - İtfaiye takımları karşı karşıya gelecek. Aynı gün Sağlamtaş Halı Saha’da da saat 20.00’da TBB Et Kombine Tesisi- Malkara İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, saat 21.00’da Malkara Devlet Hastanesi - Müstecep (Milli Eğitim) karşılaşmaları oynanacak.

 

SALI GÜNÜ OYNANACAK KARŞILAŞMALAR

 

9 Kasım Salı günü de Kozyörük Halı Saha’da saat 20.00’da Malkara Belediyesi  - İtfaiye, saat 21.00’da Malkara Kaymakamlığı - 15. Mühimmat Bölük Komutanlığı, saat 22.00’da Haliç Tarımsal Kalkınma Kooperatifi - Birlik Yem, Sağlamtaş Halı Saha’da saat 20.00’da TBB Et Kombine Tesisi- Emniyet Müdürlüğü, saat 21.00’da Malkara Devlet Hastanesi – Eğitimspor karşılaşmaları oynanacak.

 

ÇARŞAMBA GÜNÜ OYNANACAK KARŞILAŞMALAR

 

10 Kasım Çarşamba günü de Kozyörük Halı Saha’da saat 20.00’da Malkara Kaymakamlığı-İtfaiye, saat 21.00’da Ziraat Bankası - Birlik Yem, saat 22.00’da Malkara Belediyesi - Haliç Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Sağlamtaş Halı Saha’da saat 20.00’da Emniyet Müdürlüğü - Malkara İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, saat 21.00’da da Müstecep (Milli Eğitim) – Eğitimspor karşılaşmaları oynanacak.

 

ÇEYREK FİNAL MAÇLARI OYNANACAK

 

11 Kasım Perşembe günü oynanacak olan çeyrek final karşılaşmalarında ise A grubunun birinci ve C grubunun ikincisi, A grubunun ikincisi ile C grubunun birincisi, B grubunun birincisi ile D grubunun ikincisi ve B grubunun ikincisi ile D grubunun birincisi karşı karşıya gelecek. 12 Kasım Cuma günü oynanacak olan yarı final karşılaşmalarının ardından 13 Kasım Cumartesi Günü Saat 20.00’de 3’üncülük maçı, saat 21.00’da ise final maçı oynanacak.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU