Sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü

Lüleburgaz Belediyesi'nde çalışan ve yaklaşık bir ay önce evlenen 42 yaşındaki İlknur Gökay Tuncel, yürüyerek evine giderken önceden tanıdığı Selçuk G. isimli kişinin bıçaklı saldırÄ

GÜNDEM 5.11.2021 12:03:00 0
Sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü

Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nde çalışan İlknur Gökay Tuncel, işten çıkıp eve giderken bıçaklı saldırıya uğradı. Fatih Caddesi üzerinde daha önceden tanıdığı Selçuk G., İlknur Gökay Tuncel’i bıçakladıktan sonra aynı bıçakla kendisini de yaraladı. Yaralılar, Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, İlknur Gökay Tuncel, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan saldırgan Selçuk G. ise Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

 

BU ACILARIN SON BULMASI İÇİN NE GEREKİYORSA YAPILMALI

 

Belediye personelinin öldürülmesinden büyük üzüntü duyduğunu belirten Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İyilik meleği, sevgi dolu, çalışma arkadaşımız İlknur Gökay Tuncel'i hunharca bir cinayet sonucu kaybettik. Bitmek bilmeyen kadın cinayetlerinin ve gencecik kardeşimizin acısını birlikte yaşıyoruz. Yeter artık, bu acıların son bulması için ne gerekiyorsa yapılmalı” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ