AK Partili Başkanlardan 19'uncu yıl kutlaması

Kuruluşunun ikinci yılında iktidara gelen AK Parti, iktidarda 19'uncu yılını doldurdu. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Hayrabolu Belediye Başkanı Osm

GÜNDEM 3.11.2021 16:44:00 0
AK Partili Başkanlardan 19

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 3 Kasım 2002'de iktidara gelen AK Partimiz, tam 19 yıldır millete hizmet yolunda emin adımlarla ilerliyor. Rabbim daha nice yıllar AK Parti’mize aziz milletimizin hizmetkârı olmayı nasip eylesin” dedi.

 

“ÜLKEMİZİ AYDINLIK YARINLARA TAŞIMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata da, “Milletin partisi AK Parti’mizin iktidara gelişinin 19’uncu yılı kutlu olsun” diyerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizi aydınlık yarınlara taşımaya durmadan devam edeceklerini ifade etti.

 

“MİLLETE HİZMET YOLUNDA NİCE YILLARA”

 

Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan da, “Milletin partisi AK Parti'nin iktidara gelişinin 19. yılı kutlu olsun. 19 yıldır Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde geleceğe emin adımlarla yürüyor.  Millete hizmet yolunda nice yıllara. Durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan da yayınladığı mesajda “Bugün 3 Kasım 2021, Ankara’dayız. Bugün önemli bir gün. AK Parti’mizin iktidara gelişinin bugün 19. yılı. AK Parti bir erdemliler hareketi olarak kuruldu. İçinde olmaktan son derece gurur duyduğumuz bu camia gerçekten Türkiye’de tam 19 yılda can siperane çalışarak, ‘olmaz, yapılamaz’ denilen her şeyi yaptı. İnşallah daha nice güzel yıllarımız olacak. AK Parti çok zor dönemlerden geçti, hükümetlerimiz değer üretirken öyle zorlu zamanlar atlattılar ki. İnşallah bu mukavemet, bu tecrübe önümüzdeki dönemde bizim bütün güçleri çok çabuk atlatabilmemize de olanak sağlayacak. Bugün Ankara’dayız. Tekirdağ’ımız, şehrimizin insanları için önemli çalışmalara imza atacağız. İnşallah önemli bir günde önemli kararlar alıp Tekirdağ’a daha güçlü döneceğiz. Yeter ki sizler bize inanın, güvenin. Ankara’dan herkese selamlar, sevgiler” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU