Bülent Ecevit Parkı açıldı

Muratlı'da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Bülent Ecevit Parkı, Muratlı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99'uncu yıl dönümünde törenle vatandaşların

GÜNDEM 3.11.2021 15:04:00 0
Bülent Ecevit Parkı açıldı

Önceki gün düzenlenen törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kurtoğlu, Bülent Ecevit Parkı ile ilgili teknik bilgiler verdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak 11 ilçede, Tekirdağ'ı geleceğe taşıyacak önemli proje ve çalışmalara imza attıklarını belirtti. Muratlı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıldönümünde Bülent Ecevit Parkı'nı Muratlılı vatandaşların hizmetine açıyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Albayrak, “Muratlı’ya yaptığımız hizmetlere bir yenisini daha ekledik. Eski Başbakanlarımızdan Bülent Ecevit'in adının da bu parkta yaşayacak olması bizim için ayrı bir gurur kaynağı” dedi.

 

 

HAYIRLI OLSUN

 

Muratlı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıldönümünü kutlayan Albayrak, parkın hayırlı olmasını temenni etti. Konuşmaların ardından Başkan Albayrak ve protokol üyeleri tarafından kurdela kesilerek Bülent Ecevit Parkı hizmete açıldı. Açılışa Başkan Albayrak'ın yanı sıra Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın, muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

BİN METREKARE ÇİMLENDİRME İŞLEMİ YAPILDI

 

3 bin metrekare inşaat alanına sahip Muratlı Bülent Ecevit Parkı'nda bin metrekare çimlendirme işleminin yapıldığı belirtilerek “Park projesinde ayrıca, 1 adet süs havuzu, 530 metre kauçuk koşu yolu, 37 metre ahşap oturma duvarı, 133 metre ahşap korkuluk, 170 metrekare çocuk oyun alanı, 1 takım temalı çocuk oyun alanı da yer almaktadır” denildi.

 

Haber / Erdal AYDIN