Kapaklı Belediye Meclisi yarın toplanıyor

Kapaklı Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı Olağan Toplantısı yarın saat 14.00'da Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığın

GÜNDEM 1.11.2021 12:44:00 0
Kapaklı Belediye Meclisi yarın toplanıyor

Açılış ve yoklama ile başlayacak olan toplantıda ilk olarak İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün “Çetinkaya” isminin Pınarça Mahallesi 213 ada 5 parselin cephesi olan isimsiz yola verilmesi konulu yazısı görüşülecek.

 

HİSSE SATIŞLARI GÖRÜŞÜLECEK

 

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Pınarça Mahallesi 236 ada 4 parselde bulunan 69 metrekarelik belediye hissesinin hissedarına satışı konulu yazısının  görüşülmesinin ardından Pınarça Mahallesi 236 ada 4 parselde bulunan 23 metrekarelik belediye hissesinin hissedarına satışı, Bahçelievler Mahallesi 1083 ada 2 parselde bulunan 1 metrekarelik belediye hissesinin hissedarına satışı konulu yazılar görüşülecek.

 

EK BÜTÇE YAPILMASI KONULU YAZI GÖRÜŞÜLECEK

 

Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği’nin 36. Maddesine göre Ödenek Aktarımı konulu yazısının görüşülmesinin ardından Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği’nin 37. Maddesine göre Ek Bütçe yapılması konulu yazı görüşülecek. Toplantının son gündem maddesinde de meclis, İmar Komisyonu’na sevk edilen konuları görüşecek.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU