Yeniçiftlik ek hizmet binası hizmete açıldı

Marmaraereğlisi Belediyesi Yeniçiftlik, Çeşmeli, Türkmenli, Yakuplu Mahallelerindeki vatandaşların belediyedeki resmi işlemlerini, daha kolay ve daha hızlı bir şekilde halledebilmeleri için Yeniçiftlik Mahallesiâ??

GÜNDEM 1.11.2021 13:06:00 0
Yeniçiftlik ek hizmet binası hizmete açıldı

Önceki gün düzenlenen açılış törenine Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Gökmen, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları, belediye birim müdürleri mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“4 MİLYON TL MALİYETLE YENİLEDİK”

 

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Hikmet Ata, Marmaraereğlisi’nde kısa sürede büyük hizmetler gerçekleştirdiklerini ifade etti. 2019 yılında yönetime geldikleri günden bugüne verdikleri sözleri bir bir yerine getirirken Marmaraereğlisi’nin her köşesine, eşit ve adil hizmet götürmeye gayret ettiklerini dile getiren Başkan Ata, “İlçemiz için önemli bir yeri olan Yeniçiftlik Ek Hizmet binasının durumu kullanıma elverişli bir halde değildi. Ocak 2021 yılında inşaat sürecine başladığımız binamızı, kısa bir süre içerisinde yaklaşık 4 milyon TL maliyet ile baştan sona yenileyerek, hizmet vermeye hazır hale getirdik” dedi.

 

BİRİMLER AKTİF OLARAK HİZMET VERECEK

 

Yenilenerek faaliyete girecek olan Ek Hizmet Binasında eskiden içerisinde bulunan birimlerin aktif olarak hizmet vereceğini kaydeden Ata, “Bununla beraber Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren çeşitli kurslarımızda vatandaşlarımız için yine bu binada açılacaktır. Seçim öncesi bölge halkına ‘Hizmeti ayağınıza getireceğiz’ diye söz vermiştik. Bugün itibariyle o gün verdiğimiz sözü yerine getirmiş olduk. Bu maksatla Yeniçiftlik Mahallemizde, bu güzel noktada ek hizmet binamızı açıyoruz. Yeniçiftlik Ek Hizmet Binamızın bölgemize, Tekirdağ’ımıza ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Açılışın ardından protokol üyeleri ek hizmet binasını gezdi.

Haber / Buse SERİN