AK Gençler, çalışmaları mizahi video ile eleştirdi

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Belediyesi ve TESKİ tarafından Atatürk Caddesi'nde yürütülen ve 14 ayda tamamlanması hedeflenen çalı

GÜNDEM 31.10.2021 17:48:00 0
AK Gençler, çalışmaları mizahi video ile eleştirdi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın proje ile ilgili Atatürk ve Öztrak Caddesi’ndeki çalışmaların 14 ayda tamamlanacağına ilişkin ifadelerinin yer aldığı videoda Kemal Sunal’ın Hababam Sınıfı isimli filmden bazı repliklerine de yer verildi.

 

YÜZDE 100’Ü KAÇ AYDA TAMAMLANIR?

 

İlçe Gençlik Kolları Tarafından hazırlanarak basın kuruluşlarıyla paylaşılan videoda Çerkezköylülere seslenen İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akyol, “Atatürk Caddesi’nde birinci etap birinci kısım çalışmaların yüzde 80’i, birinci etap ikinci kısım çalışmalarının yüzde 50’si, birinci etap üçüncü kısım çalışmalarının da yüzde 25’i tamamlandığı, dördüncü kısım çalışmalarının ise henüz başlamadı. İkinci etap Öztrak Caddesi, başlamadı. Üçüncü etap Meydan Altı Otoparkı, başlamadı. Projelerin toplam tamamlanma oranı yüzde 12,92. Projenin yüzde 12,92’si 5 ayda tamamlandıysa, yüzde 100’ü kaç ayda tamamlanır? Tam tamına 38 ayda tamamlanır” dedi. Videoda çalışmalar nedeniyle su basan dükkanlar ve yolda kalan araçların görsellerine de yer verildi. Kemal Sunal’ın ‘Prensibim az iş, çok laf’ repliğiyle de gönderme yapılan videoda fon müziği olarak ise Erkin Koray’ın ‘Fesuphanallah’ isimli şarkısı yer aldı.

 

Haber/Gülveren ALTUNOĞLU