Cumhuriyet coşkusu Candan Erçetin konseri ile taçlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Çerkezköy'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla dün saat 20.30'da Kentpark'ta konser veren ünlü sanatçı Candan Erçetin, sevilen şarkÄ

GÜNDEM 30.10.2021 11:22:00 0
Cumhuriyet coşkusu Candan Erçetin konseri ile taçlandı


Candan Erçetin konseri öncesi Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından konser alanındaki vatandaşlara ve gençlere uyuşturucu ile mücadele ile ilgili bilgiler verildi. Maddelerin zararları ve aile içinde yarattığı travmalar ile arkadaş ortamının maddeye ve suça itmesi hakkında detaylı bilgilerin paylaşıldığı sunumda, vatandaşlara broşürler de dağıtıldı. Broşürlerde İçişleri Bakanlığı'nın En İyi Narkotik Polisi Anne Uygulaması ve UYUMA (Uyuşturucuyla Mücadele) Uygulaması hakkında bilgilere yer verildi. 


DANSLARIYLA RENK KATTI 


Sunumun ardından Candan Erçetin konseri başladı. Elinde Türk Bayrağı ile alkışlar eşliğinde sahneye çıkan ünlü sanatçı Candan Erçetin, Bir Başkadır Benim Memleketim isimli şarkı ile açılışı yaptı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ilk kez Trakya'da konser verdiğini kaydeden Erçetin, Çerkezköy'de olmaktan duyduğu mutluluğu da dile getirdi. Ellerinde Türk bayraklarıyla soğuk ve rüzgarlı havaya aldırış etmeyen Çerkezköylüler, zaman zaman hep bir ağızdan şarkılara eşlik ederken, sevilen sanatçı Candan Erçetin de şarkılarına danslarıyla renk kattı.  

 


CUMHURİYET COŞKUSU ALANA SIĞMADI


Sırasıyla; Olmaz, Yalan, Elbette, Bahar, Meğer, Ağlamam Artık Gidenlere, Annem, Git, Kim Korkar, Kırık Kalpler Durağında, Söz Vermiştin, Artık Sevmeyeceğim, Unutma Beni, Gamsız Hayat, indim Havuz Başına, Kaldım Duman İçi Dağlarda, Kalenin Bedenleri (Şinanay), Vay Halime, Ramo Ramo, Evreşe Yolları Dar, Yüksek Yüksek Tepelere, Vardar Ovası, Melek ve İzmir Marşı'nı seslendiren ünlü sanatçı, Çerkezköylülere kuruluş ve kurtuluş coşkusunu doyasıya yaşattı. 

 


"BEN HER ŞEYİMİ CUMHURİYETE BORÇLUYUM" 


Meydanlarda coşkuyla Cumhuriyeti kutlamanın kendisine çok iyi geldiğini kaydeden Erçetin, "Ama gördüğüm kadarıyla size de öyle geliyor. Biz bu Cumhuriyet sayesinde bugünleri gördük. Özellikle bir kadın olarak hele hele de bir kadın şarkıcı olarak ben her şeyimi Cumhuriyet'e borçluyum. Mutlaka aranızda benim gibi hissedenler, benim gibi düşünenler de var. O yüzden ne desek az. İyi ki var. Benim hiç şüphem yok. İki yıl sonra biliyorsunuz 100. yılı kutlanacak. Bence yüzlerce yıl daha devam edecek Türkiye Cumhuriyeti. Sizler ve bizler gibi insanlar Türkiye Cumhuriyetinde yaşadıkça bu iş böyle gidecek. Bundan hiç şüphem yok. Bu yılki Cumhuriyet Bayramı'nı birlikte kutladığımız için ben gerçekten mutluyum" dedi. 


ÇİÇEK TAKDİM ETTİ


Daha sonra ünlü sanatçıya çiçek takdim üzere sahneye gelen Belediye Başkanı Vahap Akay, "Ne iyi ettiniz de geldiniz. Bu soğuk 29 Ekim akşamında içimizi ısıttınız. Sizlere, tüm ekip arkadaşlarınıza Çerkezköylüler adına teşekkür ediyorum. Bugünün Çerkezköy için bir farkı daha var. O da bugün Çerkezköy’ün kurtuluş günü aynı zamanda. Hem Çerkezköy’ün kurtuluş günü, hem de Cumhuriyet Bayramı bugün. Ben bir kere daha bu güzel gecede bizlerle beraber olduğunuz için teşekkür ediyorum. Bu toprakları bizlere vatan yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüze, silah arkadaşlarına olan sevgimizi, şükran duygularımızı, minnet duygularımızı bir kere daha ifade ediyoruz. İyi ki varsın Cumhuriyet diyoruz” dedi. Çiçek takdiminin ardından gecenin son şarkısını seslendiren sanatçı, kapanışı yine Bir Başkadır Benim Memleketim isimli şarkı ile yaptı.

 

Haber / Buse serin