"Sonsuza kadar Cumhuriyet fidanları dikeceğiz"

Namık Kemal Üniversitesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen 'Cumhuriyet Fidanı' Dikimi etkinliğinde fidanlar toprakla buluşturuldu. Etkinlikte konuşan NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şa

GÜNDEM 29.10.2021 17:54:00 0

Namık Kemal Üniversitesi tarafından düzenlenen fidan dikimi etkinliğinde konuşan Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin, herkesin Cumhuriyet Bayramını kutlayarak “Bu yıl, Cumhuriyetimizin 98. Yılı. Aziz Milletimiz, İstiklal Savaşı’nda dünyanın sözde medeni devletleri karşısında durmakla kalmayıp verdiği şanlı mücadele ile tüm mazlum milletlere örnek olmuştur. Bu büyük zafer, milli egemenlik için Cumhuriyet’in ilan edilmesiyle taçlanmıştır” dedi.

 

"CUMHURİYET FİDANLARI DİKECEĞİZ"

 

Kampüse ‘Cumhuriyet Fidanı’ dikmeye geçtiğimiz yıllarda başladıklarını, bu yıl da 3’üncüsünü düzenlediklerini belirten Şahin, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm milli mücadele kahramanlarımızı minnetle yâd ediyoruz. Cumhuriyetimiz var oldukça Üniversitemizde, bu şekilde sonsuza kadar Cumhuriyet Fidanları dikeceğiz. Etkinliğimize katılım sağlayarak, bizlerle birlikte olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizlerin ve tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyet Fidanlarımızın hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

BU YIL 3’ÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ

 

Rektörlük Binasının yanındaki alanda bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Cumhuriyet Fidanı’ dikimi etkinliğine NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent Eker ve Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı, Genel Sekreter Murat Kamil Tırpancı, Senato Üyeleri, Fakültelerin Dekanları, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri, akademik ve idari personel katıldı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ