Çerkezköy'e 3 yeni doktor atandı

Bazı branşlarda doktor sıkıntısının yaşandığı Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne 3 yeni doktor ataması yapıldı. Ataması yapılan Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Genel Cerrahi ve Göz Hastalıklar?

GÜNDEM 29.10.2021 17:42:00 0
Çerkezköy

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, “Tekirdağ'ımızın çeşitli hastanelerinde görevlendirilmek üzere 30 doktorumuzun ataması daha yapıldı. Hayırlı, uğurlu olsun” paylaşımıyla,Tekirdağ'ın çeşitli hastanelerinde görevlendirilmek üzere 30 doktorun atamasının yapıldığını duyurdu.

 

TOPLAM 30 DOKTOR ATANDI

 

Çerkezköy ile birlikte diğer ilçelere de toplamda 30 doktor ataması yapıldı. Saray Devlet Hastanesi’ne 2, Hayrabolu’ya biri Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı olmak üzere 2, Şarköy’e biri İç Hastalıkları Uzmanı, biri Aile Hekimi olmak üzere 4, Çorlu Devlet Hastanesi’ne biri Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı, biri Üroloji Uzmanı, biri de Çocuk ve Ergen Ruh Hastalıkları Sağlığı Uzmanı olmak üzere 5, Malkara Devlet Hastanesi’ne 2, Muratlı Devlet Hastanesi’ne 1 Aile Hekimi, Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne biri Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı, biri İç Hastalıkları Uzmanı, biri Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olmak üzere 3, Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’ne biri Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı, biri Tıbbi Onkoloji Uzmanı olmak üzere 2, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne biri Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı, biri Genel Cerrahi, biri Göz Hastalıkları Uzmanı olmak üzere toplam 3 doktor ataması yapıldı. 

 

Haber / Buse SERİN