Halide Edip Adıvar Caddesi düzenleniyor

Çerkezköy Belediyesi ekipleri tarafından Fevzipaşa Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi üzerinde düzenleme çalışması yapılıyor. Cadde üzerine yeni oyun grupları monte edilirken, ağaçlandırma çalÄ?

GÜNDEM 27.10.2021 11:46:00 0
Halide Edip Adıvar Caddesi düzenleniyor

Geçtiğimiz aylarda belediye ekipleri tarafından çardakların söküldüğü Halide Edip Adıvar Caddesi’nde çevre düzenlemesi yapılıyor.

 

 

AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI DA YAPILDI

 

Çerkezköy Belediyesi ekipleri, park ve yeşil alanlarda başlattığı bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ağustos ayında Makine İkmal Müdürlüğü ekipleri tarafından 6 bin metrekarelik yol ağının sıcak asfalt ile kaplandığı Halide Edip Adıvar Caddesi’nde de düzenleme çalışması yapılıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında cadde üzerine oturma grupları, çöp kovaları, çocuk oyun grupları yerleştirilirken, ağaçlandırma çalışması da yapıldı. Geçtiğimiz haftalarda cadde üzerinde inceleme yaparak, çalışmaları planlayan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Halide Edip Adıvar caddemizdeki yeşil alanlara spor aletleri, oyun grupları ve oturma grupları koyarak yeşil alan düzenlemesi gerçekleştiriyoruz” demişti.

 

 

Haber / Buse SERİN