Kapaklı Belediyesi de fuarda yerini aldı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Trakya Kalkınma Ajansı ve Çerkezköy Belediyesi iş birliğinde bu yıl 5'incisi düzenlenen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı'nda Kapaklı Belediyesi ve iştirak Å

GÜNDEM 26.10.2021 18:10:00 0
Kapaklı Belediyesi de fuarda yerini aldı

24-27 Ekim tarihleri arasında Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri’nde açık olacak ÇEF’e 102 firma katılırken, “Değişen ve Gelişen bir Kapaklı” için çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi de açtığı stantlar ile fuardaki yerini aldı.

 

RESMİ AÇILIŞI PAZARTESİ GÜNÜ YAPILDI

 

Çerkezköy Endüstriyel Fuarı(ÇEF)’nın 25 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilen resmi açılışına TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve davetliler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın açılış konuşmaları Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop tarafından gerçekleştirildi. Konuşmaların ardından davetlilerin katılımıyla fuarın açılış kurdelesi kesildi.

 

 

HEDİYELER VERİLİYOR

 

Kapaklı Belediyesi ve iştirak şirketi Kent A.Ş. açtığı stantlar ile Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’ndaki yerini aldı. Sıfır Atık Müdürlüğü’nde sıfır atık ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapılırken, vatandaşlara tohum ve saksı hediye ediliyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü standında ise Kapaklı Pınar Bülteni ve tanıtıcı broşürler ile ücretsiz HES Kodu anahtarlıkları vatandaşlara hediye ediliyor.

 

 

FAALİYET VE PROJELER TANITILIYOR

 

Kapaklı Belediyesi iştirak şirketi olan Kent A.Ş. da açtığı stant ile faaliyet ve projelerini tanıtıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından peyzaj çalışma örnekleri sergilenirken, Kadın ve Aile Müdürlüğü ve Kültür İşleri Müdürlüğü de düzenlediği kurslarda yapılan el emeği göz nuru ürünler ile çalışmaları fuarda vatandaşların beğenisine sundu. TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, açılışın ardından stantları tek tek ziyaret ederek, ürünleri inceledi. Kapaklı Belediyesi ve iştirak şirketi KENTAŞ stantlarını da ziyaret eden TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediyesi kursiyerleri tarafından yapılan tabloyu armağan etti.

 

 

“BÖLGEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”

 

Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Trakya Kalkınma Ajansı ve Çerkezköy Belediyesi iş birliğinde bu yıl 5’incisi düzenlenen ve açılışı TBMM Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şentop hocamızın teşrifleriyle gerçekleştirilen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın hayırlı olmasını diliyorum. Kapaklımızın adını her ortamda duyurmaya, faaliyet ve çalışmalarımızı anlatmaya devam ediyoruz. Fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyor, fuarın bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Tüm halkımızı da standımıza bekliyorum” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ