Engelliler Meclisi Başkanlığına Işık seçildi

Malkara Kent Konseyi Engelli Meclisi Seçimli Genel Kurul Toplantısı, önceki gün saat 11.00'de Malkara Ziraat Odası Toplantı Salonu'nda yapıldı.

GÜNDEM 26.10.2021 18:03:00 0
Engelliler Meclisi Başkanlığına Işık seçildi

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda Divan Kurulu Başkanlığına Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay seçildi. Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay’ın konuşmasının ardından Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel de, yapılan seçimin hayırlı olmasını temenni ederek, göreve gelecek olan Malkara Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı ve Yürütme Kurulu Üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

Genel kurulda konuşan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da “Kent Konseyinin kuruluş amacı hemşehrilerimiz ile idareyi bir araya getirerek toplumun genel sıkıntılarını şehrimizin yönetiminde söz sahibi olanlara doğru bir şekilde aktarabilmektir. Engelli Meclisinin kuruluş aşamasında emeği geçen başta Sayın İlçe Kaymakamımız Kerem Süleyman Yüksel’e nezdinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Engelli vatandaşlarımızın Malkara’da yaşamını kolaylaştırmak için üstümüze düşen tüm sorumlulukları yerine getireceğiz. Bir kente engelli vatandaşlarımızın da katkısının gerekli olduğunu, her bireyin aslında engelli adayı olduğunu unutmamalıyız. Engelli bireylerimizi toplumun her alanında yer almasını sağlamayı kendimize görev edinmeliyiz. Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nde göreve gelecek olan Engelli Meclisi Başkanımıza ve Yürütme Kurulu Üyelerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

ENGELLİLER MECLİSİ BAŞKANLIĞINA IŞIK SEÇİLDİ

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un konuşmasının ardından Malkara Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanlığı seçimi yapılırken başkanlığa Ali Doğan Işık seçildi. Malkara Kent Konseyi Engelli Meclisi Seçimli Genel Kurul Toplantısına; Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay, Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hasibe Hatip, muhtarlar, Malkara Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Haber / İrem BANÇO