Vali Canalp'ten Demirhanlı Köyü'ne ziyaret

Edirne Valisi Ekrem Canalp, merkeze bağlı Demirhanlı Köyü'nü ziyaret etti. Ziyaretinde yapımı tamamlanarak ibadete açılan Demirhanlı Köyü Camii'nde köy sakinleri ile birlikte Cuma namazını kÄ?

GÜNDEM 23.10.2021 15:17:00 0
Vali Canalp

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile birlikte Demirhanlı Köyü’nü ziyaret eden Vali Ekrem Canalp’ı köy muhtarı Ahmet Tuna ve vatandaşlar karşıladı. Vatandaşlarla tek tek selamlaşarak yakından ilgilenen Vali Canalp, istek ve sıkıntılarını dinledi.

 

İKRAMLARDA BULUNULDU

 

Vali Canalp, daha sonra yapımı tamamlanarak ibadete açılan Demirhanlı Köyü Camii’nde köy sakinleri ile birlikte Cuma namazını kıldı.  İl Müftüsü Alettin Bozkurt tarafından kıldırılan Cuma namazının ardından okul bahçesinde ikramlarda bulunuldu.

 

 

PLAKET VERİLDİ

 

Vali Canalp, Demirhanlı Köyü’ne yapılan caminin mimari olarak bundan sonra köylere yapılacak camileri örnek olduğunu belirterek, “Katkıda bulunan ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Ardından köy muhtarlığı ziyaret defterini imzalayan Vali Ekrem Canalp ve Belediye Başkanı Recep Gürkan’a caminin yapımındaki katkılarından dolayı köy muhtarı Ahmet Tuna tarafından plaket verildi.

 

Haber / Erdal AYDIN