​Aksoy, Pazar yerinde gıda denetimi yaptı 

Kırklareli Kapalı Pazar Yeri'nde kontrol görevlileri ile birlikte gıda denetimi yapan Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, "Üretici ve tüketicilerimizin bir araya geldiği ortamlarda karş?

GÜNDEM 21.10.2021 16:17:00 0
​Aksoy, Pazar yerinde gıda denetimi yaptı 

İl Tarım ve Orman Müdürü Aksoy, pazarda yer alan ürünlerden hünnap, elma, ayva gibi meyvelerin verim durumlarıyla ilgili üreticilerden bilgi alarak, pazar fiyatlarıyla ilgili memnuniyet durumlarını dinledi.

 

“MEMNUNİYETLERİNİ ÖLÇME FIRSATI BULUYORUZ”

 

Aksoy, "Üreticilerimizle birlikte olup Kırklareli'ndeki üreticilerimizin ürünlerini pazarladıkları yeri görmek ve memnuniyetlerini ölçme fırsatı buluyoruz. Aynı zamanda üretici ve tüketicilerimizin bir araya geldiği ortamlarda karşılıklı çıkar ilişkisi gözeterek, tüketicilerimizin de kaliteli ve güvenilir gıda tüketmelerini temin etmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda tüketicilerimizin gıda ile ilgili ihbar ve şikayetlerini Alo 174 Gıda Hattına yapabileceklerini de hatırlatmak isterim" ifadelerini kullandı.

 

 

TEZGAHLARI TEK TEK ZİYARET ETTİ

 

Sebze ve meyvelerin satıldığı tezgahları tek tek ziyaret eden Aksoy, pazarın durumu, alışveriş hareketliliği, sebze ve meyve fiyatları, vatandaşların pazardaki memnuniyeti üzerine pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet ederek, esnafa işlerinde kolaylıklar ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

 

Haber / İrem BANÇO