Yüksel: Muhtarlarımız demokrasimizin ve yerel yönetimin temel taşı

Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyelerini ağırlayan Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Yurdumuzun her köşesinde devletimizle milletimiz arasında gönül köprüleri kuran, demokrasimizin

GÜNDEM 20.10.2021 15:40:00 0
Yüksel: Muhtarlarımız demokrasimizin ve yerel yönetimin temel taşı

 

Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı ve Köseilyas Mahallesi Muhtarı Mahir Sadık başkanlığında heyet, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’i ziyaret etti. Ziyarette, mahalle muhtarları Başkan Yüksel’e belediyeden talep ve beklentilerini dile getirdiler.

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

 

BaşkanYüksel, muhtarların talep ve beklentilerini not ederek en kısa sürede yerine getirilmesi için talimat verdi. Yüksel ayrıca kırsal ve merkez mahallelerde gerçekleştirilen, tamamlanmış, hâlihazırda devam eden ve yakın dönemde yapılması planlanan proje ve yatırımlarla ilgili olarak muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu. Yüksel’e toplantıda Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar ile Muhtarlıklar Müdürü Kenan Taşkın da eşlik etti.

 

“YAKIN İŞ BİRLİĞİMİZ SÜRECEK”

 

Mahalle muhtarlarına ziyaretleri için teşekkür eden Yüksel, “Yurdumuzun her köşesinde devletimizle milletimiz arasında gönül köprüleri kuran, demokrasimizin ve yerel yönetimin temel taşı, yakın çalışma arkadaşlarımız tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi. Göreve geldikleri günden bu yana düzenli olarak mahalle muhtarları ile bir araya geldiklerini ve ilçede yapılacak hizmetleri birlikte planladıklarını da ifade eden Yüksel, mahalle muhtarları ile yakın işbirliğinin önümüzdeki günlerde de süreceğini belirtti.

 

Haber / Erdal AYDIN