Bağımlılıkla mücadele gönüllüleri ile bir araya geldiler

Kırklareli Üniversitesi Genç Yeşilay Kulübü gönüllüsü öğrencileri, Yeşilay Kırklareli Şube Başkanlığı tarafından organize edilen kahvaltılı tanışma programında il protokolü ile

GÜNDEM 19.10.2021 16:17:00 0
Bağımlılıkla mücadele gönüllüleri ile bir araya geldiler

Düzenlenen programa; Kırklareli Valisi Osman Bilgin, eşi İlknur Bilgin, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, eşi Ferah Şengörür, protokol üyeleri, Yeşilay Trakya Koordinatörü Sebahattin Bilgiç, Yeşilay Yöneticileri ile Genç Yeşilay Kulübü gönüllüsü öğrenciler katıldı.

 

ÜNİVERSİTELERİN EN ÖNEMLİ GÖREVLERİ

 

Programda konuşan Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür, Yeşilay gönüllüsü öğrencilerimizi onurlandırmak ve bundan sonraki çalışmalarında da onlara destek olmak amacıyla etkinliğin düzenlendiğini ifade etti. Eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve topluma hizmetin üniversitelerin en önemli görevleri olduğunu vurgulayan Şengörür, Kırklareli Üniversitesi bünyesinde bulunan 83 öğrenci kulübünden biri olan Genç Yeşilay Kulübü’nün başarılı çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrenci kulüplerine üye olmanın kişisel gelişim ve başarılı bir kariyer sahibi olmada önemli rol oynadığına dikkat çeken Prof. Dr. Şengörür, henüz herhangi bir kulübe olmamış tüm öğrencilerimizi en az bir kulübe üye olmaya davet etti. Gerçekleşen programda Vali Bilgin ve beraberindekiler Kırklareli Üniversitesi Genç Yeşilay Kulübü gönüllülerinin yapmış oldukları çalışmalardan oluşan fotoğraf sergisi gezerek, Kırklareli Üniversitesi’nde uygulanan Akran Eğitimleri ve diğer proje çalışmaları ile ilgili bilgiler aldılar.

 

Haber / Şaban KARDEŞ