Ayvacık Sokak'ta çalışmalar devam ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri tarafından Hürriyet Mahallesi Ayvacık Sokak'ta çalışmaları devam eden yürüyüş, bisiklet yolu ve çocuk parkı ile mahalle sakinlerinin yeni bir alana daha kavuşacağÄ

GÜNDEM 13.10.2021 17:57:00 0
Ayvacık Sokak

2021 yılını Gençlik ve Spor Yılı ilan eden Süleymanpaşa Belediyesi, gençlerin ve vatandaşların spor imkânlarını artırmak amacıyla yatırımlarını sürdürüyor.  

 

YAPILACAK ÇALIŞMALARI PLANLADI

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen Ayvacık Sokak üzerindeki çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Fen İşleri Müdürü Kenan Taşkın’dan çalışmalarla ilgili bilgi alarak, yapılacak çalışmaları planladı.

 

“BÖLGENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

 

Başkan Yüksel, “Ayvacık Sokak üzerinde, bölgeye kazandıracağımız Çocuk Oyun Parkı ile Yürüyüş ve Bisiklet Yolu projelerimizin devam eden çalışmalarını inceledik. Burada sürdürdüğümüz çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak kıymetli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Mahalle sakinlerimize ve çocuklarımıza konforlu yaşam alanları inşa edeceğimiz yatırımlarımızla bölgenin çehresini değiştireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Erdal AYDIN