Helvacıoğlu, kulüp başkanlarını ağırladı 

Keşan'da bulunan kulüp başkanları, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Keşan Belediyesi olarak kulüplerin ve halkın sportif yatırımlardan en verimli şekilde ya

GÜNDEM 12.10.2021 17:17:00 0
Helvacıoğlu, kulüp başkanlarını ağırladı 

2021/2022 Futbol sezonunda Edirne Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Keşan İdmanyurduspor Kulübü Başkanı Taner Karatepe, Edirne 1.Amatör Lig’de mücadele edecek olan Keşanspor Kulübü Başkanı Nehir Gergin, Anafartalarspor Kulübü Başkanı Olgu Karataşoğlu ve Keşan Kültürspor Kulübü Başkanı Evren Bulut, Başkan Helvacıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

“DEĞERLENDİRMELER YAPTIK”

 

Toplantıda kulüp başkanları ile kulüplerin istek ve önerilerini dinlediklerini ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Helvacıoğlu,“Çözümler için kulüp başkanlarımız ile ortak akıl ile çalışmalar yürüteceğiz. Hep birlikte gençlerimizin spora olan ilgisini arttırmak ve onları spora yönlendirmek için uğraşacağız. Belediyemiz olarak kulüplerimizin ve halkımızın sportif yatırımlardan en verimli şekilde yararlanmasını hedefliyoruz. Keşan Belediyesi olarak sportif yatırımlarımız başta olmak üzere her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Kulüp başkanlarımızla ilçemizde sporu nasıl daha fazla ileriye taşıyabileceğimiz, sporda şehrimizin başarısını nasıl daha fazla arttırabileceğimiz noktasında kulüplerimizle değerlendirmeler yaptık” dedi.Gergin, Karatepe, Karataşoğlu ve Bulut da, sportif anlamda kulüplerin sorunlarını dinleyen ve çözüm yolları konusunda kendileri ile fikir alışverişinde bulunan Helvacıoğlu’na teşekkür etti.

 

Haber / İrem BANÇO