Çerkezköy'deki Ar-Ge merkezinin açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 81 ilde telekonferans yolu ile eş zamanlı olarak yapılan 'Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi Kapanış ve 50 Ar-Ge Merkezi Açılış Töreniâ??

GÜNDEM 11.10.2021 17:49:00 0
Çerkezköy

Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi Kapanış ve 50 Ar-Ge Merkezi Açılış Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katılımıyla yapıldı.

 

MESLEKİ EĞİTİMİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

 

Çerkezköy’de de Türk Tekstil Vakfı Anadolu Lisesi’nde hizmete giren Ar-Ge merkezinin açılışı yapıldı. Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve okul yöneticilerinin katıldığı programda Kaymakam Murat Duru, mesleki eğitimin önemine vurgu yaptı.  

 

“MESLEK LİSELERİ ÇOK ÖNEMLİ”

 

“Çerkezköy, sanayi kenti. Nitelikli eleman ihtiyacının karşılanmasında meslek liseleri büyük önem arz ediyor” diyen Kaymakam Duru, “Türkiye’nin 81 ilinde açılışı yapılan 50 Ar-Ge Merkezi’nden birinin daha açılışını yapmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz. Burada üretilen projelerle ilçemizde çok güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Ar-Ge Merkezimizin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.  Kaymakam Duru, daha sonra Ar-Ge Merkezi’ni gezdi. Öte yandan, Çerkezköy’de de Türk Tekstil Vakfı Anadolu Lisesi’nde hizmete giren Ar-Ge merkezinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans yöntemiyle katıldığı açılışına Çerkezköy’deki basın mensuplarının çağrılmaması ise dikkatlerden kaçmadı. 

 

Haber / Buse SERİN