Kaymakam Duru'ya hayırlı olsun ziyaretleri

Kayseri Develi Kaymakamlığı görevini yürütürken, Resmi Gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Çerkezköy Kaymakamlığı görevine atanan ve Eylül ayında yeni görevine baş

GÜNDEM 10.10.2021 10:09:00 0
Kaymakam Duru

 

Kaymakam Duru, önceki gün de Türk Ocakları Çerkezköy Şube Yönetimi ile Çerkezköy Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği Yönetimini ağırladı.

 

TÜRK OCAKLARI’NDAN ZİYARET

 

Beraberindeki heyetle birlikte Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’yu ziyaret eden Türk Ocakları Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş, Kaymakam Duru’ya yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek kendisine başarılar diledi. Dernek Başkanı Burak Candaş, dernek olarak yürüttükleri çalışmalarla ilgili de Duru’ya bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Duru da ziyaret dolayısıyla Burak Candaş ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

 

 

ÖZEL ZİYARET

 

Çerkezköy Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği Ayten Sakine Varlıkda, Başkan Yardımcısı Şengül Civan, Genel Sekreter Zeynep Alışık, Gençlik Kolları Başkanı Cengiz Can Çil, yönetim kurulu üyesi Hayrettin Çetinkaya ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Derneğin çalışmaları ve faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Varlık, Kaymakam Duru’ya yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Duru da özel insanların her zaman yanında olacaklarını belirtti.

 

Haber / Buse SERİN