Yeni spor ve yaşam alanında sona yaklaşıldı

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kazım Karabekir Mahallesi'nde yapılan yeni spor ve yaşam alanında sona yaklaşıldığını kaydeden Belediye Başkanı Mustafa Çetin,

GÜNDEM 8.10.2021 16:35:00 0
Yeni spor ve yaşam alanında sona yaklaşıldı

Kazım Karabekir Mahallesi Karaağaç Deresi kenarında 10 bin 840 metrekare alanda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında yürüyüş, koşu, bisiklet yolu ve yeşil alan yapılıyor.

 

KOŞU VE BİSİKLET YOLU DA YAPILIYOR

 

Kazım Karabekir Mahallesi’nin çehresinin baştan aşağıya değiştiğini kaydeden Başkan Çetin, “Alanda 567 metre uzunluğunda koşu ve bisiklet yolu, 250 metre uzunluğunda 2 metre genişliğinde yürüyüş ve yeşil alanlar kazandırıyoruz. Yürüyüş yollarının zemin kaplama çalışması tamamlanırken, bisiklet ve yeşil alanların yapımlarında ise sona yaklaştık” ifadelerini kullandı.

 

 

“KAPAKLIMIZA HAYIRLI OLSUN”

 

Kapaklı’yı park, yeşil ve sosyal alanlarla donatmaya gayret ettiklerini de kaydeden Çetin, “İlçemizin 13 farklı noktasında 13 yeni park ve yaşam alanını çocuklarımıza, gençlerimize ve ailelerimize kazandırıyoruz. Bu alanlarda birçok spor aktiviteleri yapılacak, çocuklarımız gönüllerince eğlenecek oyunlar oynayacak. Kapaklımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber / İrem BANÇO