Alfemo, 93'üncü mağazasını Çerkezköy'de açtı

"Özgün tasarımlarıyla mobilya pazarında trendleri belirleyen etkin bir marka olmak" vizyonuyla 1997 yılından bu yana döşemeli ve panel mobilya ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunan Alfemo, 93'Ã

GÜNDEM 7.10.2021 19:22:00 0
Alfemo, 93

Bugün saat 15.00’da düzenlenen açılışta konuşan Alfemo Çerkezköy Mağazası yatırımcısı, Çerkezköy’ün duayen sanayicilerinden Ömer Kılınç, açılışa katılan herkesi selamlayarak sözlerine başladı. Çerkezköy’e 49 yıl önce geldiğini söyleyen Kılınç, “Bir buçuk ay sonra Çerkezköy’e gelişimin 49’uncu yılı. İşle ilgili benden bir şey beklemezsiniz herhalde. Benim ticari tarafım sıfır, hatta eksi.  Ben sanayiciyim. Sanayici geldik, sanayici gideceğiz. Burası bizim 5’inci mağazamız. 4 bin 500 metrekareye ulaşmışız. Çok şanslıyım. Çok iyi bir ailem var. Bu işlerimi bir kızım, 2 oğlumla beraber götürüyoruz” dedi. Torunlarından bahsederken duygulu anlar yaşayan Ömer Kılınç, “Benim bir tanesi daha yeni yürümekte olan 2 tanesi de aslan gibi olan 3 tane torunum var. Onlar benim komutanım. Her şey onların. Emir onlarda” dedi.

 

 

 

“BUGÜNKÜ ÇERKEZKÖY’ÜN KIYMETİNİ BEN BAŞKA TÜRLÜ ANLIYORUM”

 

49 yıl öncesinin Çerkezköy’ünü de anlatan Ömer Kılınç, “Bugün 3 katlı otoparkı hak eden Çerkezköy benim geldiğimde damları kamış, bir tane kiremit evi olmayan bir Çerkezköy’dü. Nüfusu 4 bin 200’dü. İnsanlar huzurlu ve mutluydu.  Keşke sanayimiz bu kadar büyümeseydi, başka yerlere gitseydi. Şuandakini tenkit ermek istemiyorum. Ama çok fazla materyalist bir Çerkezköy oldu. Çok fazla huzur vardı orada. Kadir Başkanım bilir, o da benim gibi eski bir sanayici, o benden biraz genç. Bunları anı olarak söylemiyorum. Bizler gelip geçiciyiz. Ömer Abi demiştir derler bir gün. Ben Devlet Planlama Teşkilatı’ndan geldiğimde Çavuşlu köyünden otobüs geçerken 4 tekeri de derede olurdu. Otobüs yavaşça girer, 4 tekeri derede ıslanır, yavaşça çıkardı. İşte biz o günkü Çerkezköy’ü de gördük. O yüzden bugünkü Çerkezköy’ün kıymetini ben başka türlü anlıyorum. Öyle günler geçirdik. Kapaklı’da bir tane televizyon yoktu. Halkımız köftecide televizyon izlerdi. Çerkezköy’de 4-5 araba vardı. O günkü Çerkezköy’den bugün neredeyse gökdelenlerin olduğu bir Çerkezköy’e geldik. Kadir Başkanımın, Vahap Başkanın gayretleriyle buraya güzel bir otopark yapılacak. Türkiye’de 5 lojistik merkezinden biriyiz. Yakında hızlı trenimiz gelecek. Böyle bir Çerkezköy’e geldik. İnşallah daha fazla insana iş, aş açılır da evlatlarımız buralardan nasiplenir” diye konuştu.

 

 

“ZOR BİR DÖNEMDE BÖYLE BİR YATIRIM GERÇEKTEN ÖNEMLİ”

 

Alfemo Genel Müdürü Yusuf Satoğlu da açılışta yaptığı konuşmada Çerkezköy’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bir diğer önemli mutluluğum ve gururum da şu ki, böyle bir dönemde, özellikle pandeminin yarattığı ekonomik zorluklar içerisinde Çerkezköy’de bu yatırımı yapan Ömer beye ve ailesine teşekkür ediyorum. Zor bir dönemde böyle bir yatırım gerçekten önemli. O yüzden çok teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı, uğurlu olur” dedi.

 

 

“ÖMER KILINÇ ALFEMO İÇİN BİR ŞANSTIR”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da “Ömer Kılınç’a teşekkür etmek istiyorum. Çerkezköy’deki dostlarımla bir araya getirdiği için. Böyle güzel günde mağazanın açılışında bulunmaktan da mutluluk duyuyorum. Ömer abi üç gün önce telefon açtı. Ömer abi randevu almaz. Kapıyı açar. Biz de karşılarız. Nezaket gösterip bizi bu açılışa davet ettiler. Biz de davete icabet ettik. Ömer Kılınç’ı çok iyi tanıyan birisi olarak Alfemo için şanstır. Bu şansı iyi kullanalım. Biz de kendisine sonuna kadar tam destek olacağız. Hayırlısı olmasını diliyorum. Bol kazançlar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek mağazanın açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından davetliler mağazayı gezerken, canlı müzik de açılışa renk kattı.

 

 

İLGİ YOĞUN OLDU

 

Açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Alfemo Genel Müdürü Yusuf Satoğlu, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Eski Kaymakamı Abdullah Durukan, Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil, ÇTSO Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Zenginal, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Sait Yazı, Çerkezköy Eski Belediye Meclis Üyeleri Seyithan Caferoğlu, Dilaver Burak, Ensar Sivri, Uğur Erem, Melek Şen, hayırsever iş adamları Serkan Karagöz ve Ahmet Çetin, Özel İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanları Op. Dr. Ahmet Türker ve Op. Dr. İrfan Tombalak, Hastane Genel Müdürü Alper Atasoy, Özel Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ayhan Arslan, Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. İlkay Kırkaç, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Eski Müdürlerinden Ali Günal Kahramanoğlu, Çerkezköy Merkez Eski Komutanı Fuat Dönmez, İl Genel Meclisi Eski Üyesi M. Zeki Gürcün, Çerkezköy ve Kapaklı’dan çok sayıda iş insanı ve davetli katıldı.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU