Başkan Çetin'den kurslara davet

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Voleybol, Basketbol, Güreş, Masa Tenisi ve Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) kursların

GÜNDEM 6.10.2021 19:52:00 0
Başkan Çetin

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde açılan 5 farklı spor kursunun kayıtları başladı.

 

TÜM KURSLAR ÜCRETSİZ DÜZENLENECEK

 

Kurslara başvurmak isteyen vatandaşların Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nden yüz yüze ya da www.kapakli.bel.tr web adresinden online olarak başvuru yapılabileceklerini duyuran belediye yetkilileri, “Başvuru için; 10 ile 19 yaş arasına yönelik 5 farklı ücretsiz kursun başvuruları başladı. 14-19 yaş grubuna yönelik Voleybol, 10-15 yaş grubuna yönelik Masa Tenisi, 14-19 yaş grubuna yönelik Basketbol, 9-13 yaş grubu için Güreş ve 12. sınıf öğrencileri ve mezunlara yönelik Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) kursları ücretsiz olarak düzenlenecek” dedi.

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

 

Belediye Başkanı Mustafa Çetin de, düzenlenen kurslar ile ilgili, “Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslarımıza tüm gençlerimizi ve çocuklarımızı bekliyoruz. Düzenlediğimiz 5 farklı branş ile çocuklarımızın ve gençlerimizin sadece fiziksel değil, spor ile beraber zihinsel olarak da gelişimlerine destek oluyoruz. Spor kenti Kapaklı sloganı ile gerçekleştirdiğimiz spor kursları ile gençlerimizin sporla iç içe bir yaşam sürmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

Haber / Buse SERİN