Değerlendirme toplantılarının ilki yapıldı

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde, Atatürk Viyadüğü Yaya Yolu Genişletme Projesinin yapım çalışmaları öncesinde ilk değerlendirme toplantısı yapıldı.

GÜNDEM 6.10.2021 19:44:00 0
Değerlendirme toplantılarının ilki yapıldı

Toplantıya; Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Gümüş ve Nedim Yılancı, Zabıta Müdürü Kenan Erez, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı temsilcileri, Devlet Demir Yolları temsilcileri, yüklenici firma temsilcileri, proje müellifleri ve proje kontrol mühendisleri katıldı.

 

TÜM ÇALIŞMALAR GENEL HATLARI İLE ELE ALINDI

 

Atatürk Viyadüğü Yaya Yolu Genişletme Projesinin ihalesinin gerçekleştirildiği ve yer tesliminin de yapıldığı kaydedilen toplantıda, planlanan tüm çalışmalar genel hatları ile ele alındı.Değerlendirme toplantısında ayrıca çalışmalar esnasında alınması gereken güvenlik önlemleri ve trafik tedbirleri de görüşüldü.

 

GENEL BAKIM VE ONARIMI YAPILACAK

 

Proje kapsamında mevcut genleşme derzleri değiştirilerek, Atatürk Viyadüğü’nün genel bakım onarımı yapılacak. Mevcut durumda 80 santimetre olan yaya geçiş yolları, 2 metre genişliğe kavuşturulacak. Atatürk Viyadüğü Yaya Yolu Genişletme Projesinin 75 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

 

İKİNCİ TOPLANTI CUMA GÜNÜ 

 

8 Ekim Cuma günü Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nda tüm kurum ve kuruluşlarının katılımıyla yapılacak ikinci değerlendirme toplantısının ardından yapım çalışmalarına başlanılması planlanıyor.    

 

Haber / Erdal AYDIN