Çetin, çalışmalardaki son durumu inceledi

İlçe genelinde devam eden altyapı, üstyapı ve diğer çalışmaları inceleyerek, ekiplerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alanKapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Kapaklımıza d

GÜNDEM 6.10.2021 19:38:00 0
Çetin, çalışmalardaki son durumu inceledi

Başkan Çetin, incelemeleri sırasında esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti.

 

EKİPLERDEN BİLGİ ALDI

 

Cumhuriyet Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi’nde sıcak asfalt serimi, Mithatpaşa Caddesi’nde baskı beton kaldırım yapımı ve Canbazlar Caddesi’nde altyapı yenileme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Çetin, ekiplerden bilgi aldı.

 

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

 

BaşkanÇetin, Pınarça Mahallesi’nde yapımında sona gelinen park ve yaşam alanında da incelemelerde bulundu. 13 farklı noktada 13 ayrı park ve yaşam alanını Kapaklı’ya kazandıracak olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Çetin,“Pınarça Mahallemiz eski su deposunun olduğu muhitte bin 685 metrekarelik alanda içerisinde oyun grupları, basketbol sahası, koşu yolu ile oturma gruplarının olduğu park ve yaşam alanı mahalle sakinlerimizin kullanımına sunuyoruz. Kapaklımıza daha fazla yeşil alan, daha fazla sosyal donatı kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah çocuklarımızın hak ettiği güzellikleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz”ifadelerini kullandı.

 

Haber / İremBANÇO