Muhtarlar, Gaziantep gezisinde buluştu

Süleymanpaşa Belediyesi, ilçeye bağlı mahalle muhtarlarına yönelik Gaziantep gezisi düzenledi. Muhtarlar, dört günlük Gaziantep gezisi kapsamında Şahinbey ilçesinde şehircilik ve belediyecilik uygulamaları i

GÜNDEM 4.10.2021 17:34:00 0
Muhtarlar, Gaziantep gezisinde buluştu

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in ve birim müdürlerinin de katıldığı gezi programı, Şanlıurfa Balıklıgöl ve tarihin yeniden yazılmasına neden olan Göbeklitepe kazı alanının ziyareti ile başladı. Daha sonra heyet Gaziantep’e geçti.

 

 

“PROJE VE İCRAATLARI İNCELEDİK”

 

Şahinbey’de hayvanat bahçesi, teleferik, Mecidiye Hanı, hanımlara özel kapalı yüzme havuzu ve sosyal tesisler, kapalı çarşı ve Zeugma mozaiklerinin sergilendiği müzede incelemelerde bulunan muhtarları, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu misafir etti. Gezi ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Tarih boyunca Anadolu'da kurulan ve Anadolu'ya egemen olan tüm devletler için önemli bir merkez olan cennet vatanımızın güzide şehri Gaziantep’te, Süleymanpaşa mahalle muhtarlarımız ve birim müdürlerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz gezi kapsamında, Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu’nun misafiri olduk. Ülkemizin en büyük 3’üncü ilçesi konumunda olan Şahinbey’i, Gönül Belediyeciliği vizyonuyla metropol bir şehre dönüştüren kıymetli başkanımızın proje ve icraatlarını yerinde inceleyerek, fikir alışverişinde bulunduk. Heyetimizi örnek bir misafirperverlikle ağırlayan değerli başkanımız ve yönetimine şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / İrem BANÇO