Vali Yıldırım; öğretmen ve öğrencilerle buluştu

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret etti.

GÜNDEM 29.09.2021 16:51:00 0
Vali Yıldırım; öğretmen ve öğrencilerle buluştu

Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde mutfak atölyesi, servis atölyesi, konaklama hizmetleri atölyesi, sınıflar ve öğretmenler odasını ziyaret eden Vali Yıldırım, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Yıldırım, Süleymanpaşa’da taşımalı eğitim yapan 13 okula, Tekirdağ Adliyesi’ne ve özel kurum ve kuruluşa döner sermaye işletmesi kapsamında yemek üretimi yapan lisede üretim atölyelerinde de incelemelerde bulundu.

 

“HİZMET SEKTÖRÜNE ÖNEMLİ KATKILAR SUNACAKLAR”

 

Türk mutfağının zenginliğine değinen Yıldırım, “Bu okullarımızda yetişen öğrencilerimiz hizmet sektörüne önemli katkılar sunacak” dedi. Ardından Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi’ni ziyaret eden Vali Yıldırım, resim atölyesi, heykel atölyesi, bireysel müzik sınıfları, öğretmenler odası ve derslikleri ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Müzik bölümünde Türk Halk Müziği-Koro dersini de ziyaret ederek öğrencilerin ders esnasında seslendirdiği türküleri dinleyen Yıldırım, okul ziyaretlerinin ardından Tekirdağ Anadolu Lisesi ile Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin kaldığı Öğrenci Pansiyonu’nu ziyaret etti. Öğrenci yatakhaneleri ve yemekhanesinde incelemelerde bulunan Vali Yıldırım, öğrencilerle ve pansiyonda görev yapan öğretmenlerle de görüştü.

 

Haber / Menşure KARDEŞ