Kapaklı ve Çerkezköy Belediye Meclisleri yarın toplanıyor

Kapaklı ve Çerkezköy Belediye Meclislerinin Ekim ayı olağan toplantıları Cuma günü yapılacak. Kapaklı Belediye Meclis Toplantısı saat 14.30'da Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlÄ?

GÜNDEM 29.09.2021 16:32:00 0
Kapaklı ve Çerkezköy Belediye Meclisleri yarın toplanıyor

Kapaklı Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı 1 Ekim Cuma günü saat 14.30’da Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında yapılacak. Toplantının ilk gündem maddesinde Kapaklı OSB’deki katılım payına tekabül eden 5 asil ve 5 yedek Müteşebbis Heyet Üyesinin seçimi yapılacak.

 

HİSSE SATIŞLARI GÖRÜŞÜLECEK

 

Bahçelievler Mahallesi 675 ada 14 parselde bulunan 8,23 metrekare belediye hissesi, Bahçelievler Mahallesi 1229 ada 22 parselde bulunan 16 metrekare belediye hissesi ve Bahçelievler Mahallesi 1181 ada 11 parselde bulunan 3 metrekare belediye hissesinin hissedarına satışının görüşülmesinin ardından toplantının 5’inci gündem maddesinde de Yanıkağıl Mahallesi 1359 nolu parsel 43 bin 750 metrekare mera vasıflı taşınmazın “Canlı Hayvan Pazar Alanı” olarak kullanılması için gerekli “Kamu Yatırımı” meclis kararı alınması konulu yazı görüşülecek.

 

 

2022 YILI PERFORMANS PROGRAMI GÖRÜŞÜLECEK

 

Atatürk Mahallesi 1484 ada 27 parselde bulunan 16,63 metrekare belediye hissesinin hissedarına satışı konulu yazının görüşülmesinin ardından Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün yazısına istinaden 2022 Yılı Performans Programı görüşülecek. Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün yazısına istinaden 2022 Mali Yılı ve İzleyen iki yıla ait Gelir-Gider Bütçesinin görüşülmesinin ardından 2022 Yılı Ücret Tarifesi ile Elektronik Haberleşme İstasyonları Yer Kullanım Bedeli Ücret Tarifesi görüşülecek. Toplantı, İmar Komisyonuna sevk edilen konuların görüşülmesi ile sona erecek.

 

ÇERKEZKÖY MECLİSİ DE CUMA GÜNÜ TOPLANACAK

 

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantısı da 1 Ekim Cuma günü saat 15.00’da Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. Açılış ve yoklamanın ardından Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün Performans Programı, 2022 Mali Yılı Gelir Tarifesi, 2022 Mali Yılı Gelir ve Gider Bütçesi hakkındaki yazıları görüşülecek.

 

VELİKÖY OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİNE ÜYE SEÇİMİ YAPILACAK

 

Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2022 Mali Yılı’nda uhdelerinde resmi görev bulunmayanlara verilecek ücretin tespiti hakkındaki müzekkeresinin görüşülmesinin ardından 2022 Mali Yılı’nda zabıta personelinin fazla çalışma mesai ücretinin tespiti hakkındaki yazısı görüşülecek. Mali Hizmetler Müdürlüğü’ nün ek bütçe hakkındaki yazısının görüşülmesi ile devam edecek olan toplantıda Veliköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın 5 asil ve 5 yedek Müteşebbis Heyet üye seçimi hakkındaki yazısı görüşülerek, Müteşebbis Heyet Asil ve Yedek Üyeleri seçilecek.

 

 

GENEL KURUL HAKKINDAKİ YAZI GÖRÜŞÜLECEK

 

Toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise Çerkezköy Belediyesi Personel Anonim Şirketi’nin olağanüstü Genel Kurul Toplantısı hakkındaki yazısı görüşülecek. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün tahsis hakkındaki yazısı, belediye hissesi hakkındaki yazısı, devir talebi hakkındaki yazısının görüşülmesinin ardından toplantının son gündem maddesinde de Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün belediye hissesinin bedelinin hisse sahibi/sahipleri tarafından belediyeye ödenmesine ilişkin ödeme koşullarının yeniden belirlenmesi hakkındaki yazısı görüşülecek.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU