AK Partililer, istişare toplantısında bir araya geldi

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir'in başkanlığında Marmaraereğlisi Belediyesi Konferans Salonu'nda yapıldı. Toplantı

GÜNDEM 29.09.2021 16:17:00 0
AK Partililer, istişare toplantısında bir araya geldi

Toplantının açılış konuşmasını yapan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; “İlçemiz 27 bin nüfusuyla; Trakya’nın mavi gözlü şehri Tekirdağ’ın, üç sahil ilçesinden biridir. Perinthos Antik Kenti’nin üzerine konuşlanmış; hem tarihi hem de üç tarafı denizlerle çevrili bir konuma sahip olması sebebiyle Trakya’nın vitrin kenti olma özelliğine sahiptir. Bu topraklarda doğup büyümek, bu topraklarda yaşayan insanlara hizmet etmek benim için büyük bir gurur” dedi.

 

“ORTAK AKILLA YOL ALINMASINI ÖNEMSİYORUZ”

 

Ticaret, sanayi yetmez diyerek; Marmaraereğlisi’ni önce Trakya’nın tarihi ve kültürel turizmin merkezi olması sonrasında da ülkemizin cazibe merkezi olması için yollarına devam ettiklerini söyleyen Ata, Bizler yerel yönetimler olarak, sahamızda gözümüz ve kulağımız olan teşkilatımızdaki arkadaşlarımızla birlikte, ilçemizde yapılacak olan hizmetlerin yol haritasının ve yön pusulasının belirlenmesinde, ortak akıl yürütülerek yol alınmasına önem veriyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımızdan gelen talepleri yerine getirmek için gayret sarf ediyoruz. Karşılıklı istişare, ortak akıl, uyum ve dayanışma içerisinde, beklentileri karşılıyor ve sorunlara çözümler buluyoruz. Allah birliğimizi daim etsin. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

PROJELERLE İLGİLİ BİLGİ VERDİLER

 

Toplantıda Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ilçelerinde devam eden ve tamamlanan projelerle ilgili bilgiler verdi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ