Başkan Çetin, dere menfez çalışmalarını inceledi

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Atatürk Mahallesi Eflatun Sokak üzerinden geçen derede yürütülen dere menfez çalışmaları tamamlanırken, Kapaklı Belediye Başkanı Mustaf

GÜNDEM 28.09.2021 18:41:00 0
Başkan Çetin, dere menfez çalışmalarını inceledi

Dere ıslah çalışmaları kapsamında Kapaklı Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi Eflatun Sokak üzerinden geçen ve Harbiye Caddesi’ne kadar uzanan derede başlatılan dere menfez çalışmaları tamamlanırken çalışmaları yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 350 metre uzunluğundaki alanın 3*2 boyutundaki menfezlerle kapatılarak yeni yaşam alanlarına dönüşeceğini kaydetti.

 

“KAPAKLIMIZA DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışma kapsamında alanın 3*2 boyutlarındaki menfezlerle kapatılarak, ıslah edildiğini belirten Çetin, “Mevcut alan imarlı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında. Büyükşehir’in burada ıslah çalışması yapmamasından dolayı yine biz Kapaklı Belediyesi olarak ıslah çalışmalarını yaptık. Kapaklımızın birçok deresinin ıslah çalışmasını yapıp yaşam kalitesini iyileştirerek, bu alanları yeşil alana çevirip yaşam alanları, oturma grupları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile Kapaklımıza değer katmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Haber / İrem BANÇO