Ters yöne giren otomobil, kamyonla çarpıştı

Tekirdağ'da sabah saatlerinde ters yöne giren bir otomobilin, yolunda gelen kamyonla çarpışmasıyla meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

GÜNDEM 28.09.2021 16:39:00 0
Ters yöne giren otomobil, kamyonla çarpıştı

Kaza sabah saatlerinde Süleymanpaşa çevre yolunda meydana geldi. Çalıntı olduğu iddia edilen 59 LH 986 plakalı otomobili kullanan 17 yaşındaki Eren Özdemir, yanındaki arkadaşı Y.Ç. ile birlikte, polis ekiplerini görünce, İstanbul istikametine doğru ters yöne girdi. Polisten kaçmak için ters yöne giren otomobil, kendi yolunda gelen 59 LU 133 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpışırken, bu sırada başka bir otomobil de kazaya karıştı. Meydana gelen kazada Eren Özdemir ve yanında bulunan Y.Ç, bariyerlere sıkışarak hurda haline gelen araçta sıkıştı.

 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

 

İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, otomobilde sıkışan Eren Özdemir ile Y.Ç. itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı. Yapılan kontrolde Eren Özdemir'in hayatını kaybettiği belirlenirken, ağır yaralanan Y.Ç. ile kamyona arkadan çarpan otomobilin sürücüsü B.Y., ambulansla Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Eren Özdemir'in hırsızlık ve uyuşturucu suçlarından kaydı olduğu tespit edilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ