Kaymakam Duru'ya hayırlı olsun ziyaretleri

Kayseri Develi Kaymakamlığı görevini yürütürken geçtiğimiz ay Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile Çerkezköy Kaymakamlığı'na atanan ve 11 Eylül'de ilçedeki görevine ba

GÜNDEM 28.09.2021 16:33:00 0
Kaymakam Duru

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Esengül Güven, Enver Bayram, Nedim Yılancı, Mustafa Gümüş, Kemal Gümüş, birim müdürleri ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürler, Kaymakam Duru’ya yeni görevinde başarılar dilerken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Duru da belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerine teşekkür etti.

 

 

DERNEK YÖNETİMİNDEN ZİYARET

 

Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Gürkan Yılmaz da beraberindeki heyetle birlikte Kaymakam Duru’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Duru’ya hayırlı olsun temennisinde bulunan Dernek Başkanı Gürkan Yılmaz dernek çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Duru da Yılmaz ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

 

 

KOÇAK’TAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Kaymakam Murat Duru’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan bir diğer isim ise Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak oldu. Dernek çalışmaları hakkında bilgi vererek Çerkezköy’e ilişkin Kaymakam Duru ile fikir alışverişinde bulunan Koçak, Kaymakam Duru’ya yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun temennisinden bulundu. Kaymakam Duru da ziyaretinden dolayı Koçak’a teşekkür etti.

 

 

DEVA PARTİSİ’NDEN ZİYARET

 

DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara ve yönetim kurulu üyeleri Ayşe Kurt, Enes Kemal Kaya ve Fırat Yakut da Kaymakam Duru’ya hayırlı oldun ziyaretinde bulundu. İlçe Başkanı Kara ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Duru’ya hayırlı olsun dileklerini iletirken, Kaymakam Duru da ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU