Türkmeneli Mesire Alanı hizmete açıldı

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından oluşturulan Türkmenli Mesire Alanı önceki gün düzenlenen törenle açıldı. Açılışa vatandaşlar da ilgi gösterdi. Marmaraereğlisi'nde ilkleri yaşatmaya d

GÜNDEM 28.09.2021 16:16:00 0
Türkmeneli Mesire Alanı hizmete açıldı

Yeşili ve mavisi doğal güzellikleriyle Trakya’nın cazibe noktası olan Marmaraereğlisi’nde, vatandaşların doğayla iç içe vakit geçirebilecekleri mesire alanı projesi hayata geçiyor. Çevre düzenleme, ağaçlandırma, ıslah ve iyileştirme çalışmalarının ardından sona gelinen mesire alanı projesi; Marmaraereğlili vatandaşların katılım sağladığı mangal etkinliği ile açılış töreni gerçekleştirildi.

 

“GÜZEL BİR MESİRE ALANI OLUŞTURDUK

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Marmaraereğlisi’nde ilkleri yaşatmaya devam ettiklerini belirterek “Yeni bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bir olarak beraber olarak; canla başla, hizmet verdiğimiz ilçemizde, halkımızın taleplerine cevap verebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın dinlenip, aileleriyle beraber stres atabilecekleri doğayla iç içe olup yeşile doyacakları güzel bir mesire alanı oluşturduk. Türkmenli – Çeşmeli Mahallelerimizin arasında yer alan mesire alanımızın, çevre temizliğini gerçekleştirdik. Ağaçlandırma çalışmasını yaptık ve piknik masalarımızı yerleştirdikten sonra halkımızın kullanımına açtık. Vatandaşlarımızın huzur içinde dinlenebileceği, çocukların güvenle oyun oynayabileceği, spor ve piknik yapabilecekleri muhteşem bir yeşil alan dönüşümüne şahitlik ediyoruz” dedi ve mesire alanının hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ