Kumbağ Yaşar Vardar Spor Tesisleri, gençlerin hizmetine sunuldu

Süleymanpaşa Belediyesi Kumbağ Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve Kumbağ'ın belde olduğu dönemde kurucu belediye başkanı olan Yaşar Vardar'ın isminin verildiği Spor Tesisleri gençlerin hizm

GÜNDEM 27.09.2021 19:17:00 0
Kumbağ Yaşar Vardar Spor Tesisleri, gençlerin hizmetine sunuldu

Açılış törenine Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve Onur Konuğu Yaşar Vardar’ın yanı sıra Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Tekirdağ’ın spor camiası temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Kumbağ Spor Kulübü Başkanı Uğur Işık, Kumbağ Spor Kulübü’nün çalışmalarını yeni açılan tesiste gerçekleştireceğini belirtti.  Işık’ın ardından kürsüye gelen Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla da ilçede hayata geçirilen spor tesislerinin büyük kısmının ihtiyacı olan okullarda inşa edildiğini belirtti.

 

TESKİ’NİN KAZILARINI ELEŞTİRDİ

 

Açılışta konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de son günlerde gündem olan TESKİ’nin kazıları ile ilgili açıklamada bulunarak Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yeni yapılan yollarda TESKİ’nin plansız yaptığı kazıları eleştirdi ve kazılan yolların yapılmadığını belirtti. Süleymanpaşa’da yapılan spor tesisi yatırımları ile ilgili de konuşan Yüksel, “Spor Toto Genel Müdürlüğünden spor tesisi yatırımlarımız için 3 milyon TL ödenek aldık ancak belediyemizin kasasından da 9 milyon TL harcayarak ilçemize 12 milyon TL’lik spor tesisi yatırımı gerçekleştirdik. Devletimiz bize destek oluyor ancak biz bir alıyorsak üzerine 3 koyup yatırımlarımızı yapıyoruz” dedi

 

“2022 İÇİNDE TAMAMLAMAYI PLANLIYORUZ”

 

Başkan Yüksel, Kumbağ Mahallesi’nde 2 yıldan bu yana yapılmayanları yaptıklarını ve çok sayıda projeyi hayata geçirdiklerini belirterek “Bu yıl itibariyle Kumbağ Meydanı düzenleme projemize başlıyoruz.  Kumbağ’da kadınlara yönelik Yaşam Merkezi geliyor.  Bunun yanında oyun parkı yapacağız. Ayrıca otopark düzenlemesi ile birlikte Minibüs ve otobüslerin rahat giriş çıkış yapabilecekleri bir düzenlemeyi hayata geçireceğiz.  Barbaros Mahallesi’nde Mahalle Konağı, açık düğün salonu ve spor tesisi yapacağız. Bütün bu yatırımlarımızı 2022 yılı içinde tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

 

GENÇ FUTBOLCULARLA FUTBOL OYNADI

 

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek tesisin açılışı yapıldı. Açılışın ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve protokol üyeleri spor tesislerinde incelemelerde bulunarak Kumbağsporlu genç futbolcularla futbol oynadı.

 

Haber / Erdal AYDIN