Üniversite ile belediye işbirliği yapacak

Trakya Üniversitesi ile Keşan Belediyesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Karşılıklı iletişimi ve iş birliğini güçlendirmek amacıyla imzalanan protokol ile her iki kurumun eğitim-öğretim,

GÜNDEM 27.09.2021 19:08:00 0
Üniversite ile belediye işbirliği yapacak

Trakya Üniversitesi ile Keşan Belediyesi arasında “Bilimsel, Sosyal, Kültürel ve Sportif İş Birliği Protokolü” imzalandı. Protokol Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu tarafından imza altına alındı.

 

ÜST SEVİYEYE ÇIKARILACAK

 

Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen, protokol kapsamında Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu makamında ziyaret ederek iki kurum arasında yapılması planlanan iş birliği konularına ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Burak İşçimen, “Protokol kapsamında hayata geçirilmesi planlanan projeler iki kurum arasında yapılacak teknik, akademik ve bilimsel destekle daha üst seviyeye çıkarılacak” dedi.

 

“BU PROTOKOLÜ ÇOK DEĞERLİ BULUYORUM”

 

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu da, Trakya Üniversitesi’nin üç önemli okulunun Keşan’da olduğunu ifade ederek “Çalışanlarımız, hocalarımız ve öğrencilerimizin Keşan Belediyesinin sahip olduğu imkânlardan faydalanmasını, sosyal donatı alanlarını kullanması ve iki kurum arasındaki iş birliğini güçlendirmesi açısından bu protokolü çok değerli buluyorum” dedi. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da Trakya Üniversitesi ile yakın ilişkiler kurmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek protokolün hayata geçmesindeki katkılarından ötürü Öğr. Gör. Burak İşçimen ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür etti.

 

Haber / İrem BANÇO