Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik için pedal çevirdiler

Lüleburgaz Belediyesi tarafından düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri bisiklet turuyla sona erdi. Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ve çok sayıda bisiklet tutkunu, 'Sağlıklı ve Güvenl

GÜNDEM 26.09.2021 12:10:00 0
Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik için pedal çevirdiler

Avrupa Hareketlilik Haftası, Lüleburgaz’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Çocuklar için gerçekleştirilen geleneksel sokak oyunlarından kukla gösterilerine, halk koşusundan sokak basketboluna kadar çok sayıda alanda gerçekleştirilen etkinlikler, “Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik için Pedallıyoruz” temasıyla düzenlenen bisiklet turuyla sona erdi.

 

KONGRE MEYDANI’NDA START ALDI

 

Bu kapsamda önceki akşam saat 18.00’de Kongre Meydanı’nda start alan bisiklet turuna Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli de katıldı. 7’den 70’e çok sayıda bisiklet tutkununun katıldığı kısa şehir turuna vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Bisiklet turu tekrar Kongre Meydanı’nda sona erdi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ayrıca bisiklet turunda 5 yaşındaki Berat Yılmaz da dikkat çekti. Bisikletiyle birlikte tura katılan Berat, büyükleriyle birlikte bisiklet parkurunu başarıyla tamamladı. Etkinlik sonunda konuşma yapan Başkan Gerenli, etkinliğe katılanlara teşekkür ederken, ilerleyen süreçlerde daha geniş kapsamlı bisiklet turları yapacaklarının sözünü verdi.

 

Haber / İrem BANÇO