"Gençleri bağımlılıktan korumak milli bir vazifedir"

Tekirdağ İl Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu, 2021 yılının 3'üncü toplantısını Vali Aziz Yıldırım başkanlığında yaptı. Bağımlılıkla Mücadele İl Koordina

GÜNDEM 22.09.2021 15:02:00 0

Toplantıda, “Geleceğimizi tehdit eden uyuşturucu felaketinden gençlerimizi korumak ve kurtarmak, insani ve milli bir vazifedir” diyen Vali Yıldırım; “Bizler, güvenlik güçlerimizle, Yeşilay’ımızla bu konuda halkımızı korumak için elimizden gelen tüm gayreti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Ancak uyuşturucuyla mücadele çalışmalarında gençliğimizi ve toplumumuzu korumada, medyaya, okullarımıza, öğretmenlerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve tabii ki ailelerimize çok büyük görevler düşmektedir. Bu destek bizlere her zaman güç vermektedir” ifadelerini kullandı.

 

SUNUM YAPILDI

 

Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından, geçtiğimiz aylarda yapılan toplantıda alınan kararlar hakkında görüşüldü. Daha sonra dönem içerisinde bağımlılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili bir sunum yapıldı. Gündem önerisi ve bir sonraki toplantıda sunum yapacak kurumların belirlenmesi ile toplantı sona erdi.

 

Haber / İrem BANÇO