Süleymanpaşa'da asfalt çalışmaları eş zamanlı devam ediyor

Asfalt serim çalışmalarına hız veren Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını Değirmenaltı, Zafer ve Ortacami Mahallelerindeki caddelerde eş zamanlı olarak s?

GÜNDEM 22.09.2021 12:54:00 0
Süleymanpaşa

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfaltlama çalışmaları kapsamında Değirmenaltı Mahallesi’nde geniş çaplı bir yol yenileme çalışması başlatıldı. Süleymanpaşa’da ilk olarak Altınova Mahallesi sahil düzenleme çalışmalarında kullanılan baskı asfalt uygulaması Değirmenaltı Mahallesi’nde de gerçekleştiriliyor.

 

CADDELERE ASFALT SERİLİYOR

 

Süleymanpaşa Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Ekiplerin, Zafer Mahallesi’nde de asfaltlama çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Mahallenin büyük bölümünde yol çalışmaları tamamlanırken, yeni imar yolları dahil olmak üzere kalan caddeler de asfaltla kaplanarak yaklaşan kış öncesi yol sorunu ortadan kaldırılıyor. Ortacami Mahallesi’nde bulunan ve yoğun şekilde kullanılan Yunusbey Caddesi’nde de ikinci etap yol yenileme çalışmaları süratle devam ediyor. İlk etap çalışmaları kapsamında, caddenin Hükümet Caddesi girişinden Tavanlı Çeşme Mevkiine kadar olan kısmı asfaltla kaplanmıştı. İkinci etap çalışmaları ile de caddenin geri kalanında devam eden zemin kaldırma ve asfalt serim işlemleri gerçekleştiriliyor” denildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU