Kemoterapi Ünitesi hizmete açıldı

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi Bünyesinde Kanser Hastalarının tedavisi için hizmete alınan Kemoterapi Ünitesi, önceki gün Kırklareli Valisi Osman Bilgin'in katıl

GÜNDEM 22.09.2021 09:25:00 0
Kemoterapi Ünitesi hizmete açıldı

Hizmete açılan Kemoterapi Ünitesi ile vatandaşların burada kemoterapi ilaç uygulamaları için faydalanabileceğini kaydeden Vali Bilgin, “Böylece Edirne, Tekirdağ, İstanbul vb. gibi çevre diğer illere gitmekten kurtulacaklar ve burada gördüğünüz gibi deneyimli ekipler tarafından nezih bir ortamda tedavi imkânlarını kullanacaklar, tedavi hizmetinden faydalanacaklardır” dedi.

 

“AYNI DÜŞÜNCELERLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Vatandaşların bu hizmetlerden en iyi şekilde, en ekonomik şekilde faydalanması için çalıştıklarını ve bundan böyle de aynı düşünceyle vatandaşların hizmetinde olmaya ve çalışmaya devam edeceklerini belirten Vali Bilgin, “Bu imkânların oluşabilmesi için devletimizin imkânlarını bizlere güvenerek ilimize gönderen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Sayın Fahrettin Koca, Milletvekilimiz Selahattin Minsolmaz ile devletimizin tüm büyüklerine ve bu ünitenin açılışında emeği olan herkese teşekkürler ediyor İlimize ve hastalarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ