Kazak Gölü yolunda 3 kilometre bisiklet yolu yapılıyor

Kapaklı Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Kazak Gölü Mesire Alanı güzergahında başlattığı bisiklet yolu çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNDEM 16.09.2021 18:40:00 0
Kazak Gölü yolunda 3 kilometre bisiklet yolu yapılıyor

Kazak Gölü Mesire Alanı güzergahında 3 kilometre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde yapılan bisiklet yolunda Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kentimizde üstyapı ve altyapı çalışmaları, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler olmak üzere birçok farklı alanda vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yine özellikle gençlerimizden ve bisikletseverlerden gelen istekler doğrultusunda kentimizin ilk bisiklet yolunun yapımına Kazak Gölü Mesire Alanı güzergahımızda başladık” dedi.

 

3 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDA OLACAK

 

Bisiklet yolunun 3 kilometre uzunluğunda ve 4 metre genişliğinde olacağını ifade eden Başkan Çetin, “Ardından güzergahta aydınlatma çalışmaları da gerçekleştireceğiz.  Sağlıklı bir yaşam, sürdürülebilir bir çevre için alternatif ulaşım aracı olan bisiklet kullanımının kentimizde yaygınlaşması amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bisiklet yolumuzu kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız” diye konuştu.

 

Haber / Yener AKBABA