Gürkan: Aşı olmamış hiçbir şoförümüz yok 

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte harekete geçen Edirne Belediyesi, şehir içi ulaşımda sefer başı dezenfeksiyon uygulamasına geçti. Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Edirne Toplu Ulaşım Si

GÜNDEM 15.09.2021 17:26:00 0
Gürkan: Aşı olmamış hiçbir şoförümüz yok 

Edirne Toplu Ulaşım Sistemi'nde (ETUS) okulların açılmasıyla birlikte mesai saatleri yoğunlaşırken, Edirne Belediyesi de hijyen tedbirlerini arttırdı.


SEFERİ BİTEN ARAÇLAR DEZENFEKTE EDİLDİ


Şehir içi ulaşım sağlanan araçlarda, belediyeye bağlı ekipler seferi biten araçları dezenfekte ederken, sistemde görev yapan aşısız şoför de kalmadı.

 
“BİR SONRAKİ GÜNE HAZIR HALE GETİRİLİYOR”
Yüz yüze eğitim ile beraber Türkiye genelinde hareketliliğin arttığını kaydeden Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Yüz yüze eğitim ile beraber bütün Türkiye de mobilite arttı. Taşıma pandemi öncesi döneme döndü. Edirne Toplu Ulaşım Sisteminde çalışan tüm şoförlerin aşıları var. Aşı kartları yanlarında hazır. Aşı olmamış hiçbir şoförümüz yok. Toplu ulaşımda çalışan tüm şoförler aşılı. Her araçta el dezenfektanları var. Her seferden sonra seferini bitirdikten sonra araç baştan sona dezenfekte ediliyor. Akşam servisi bittikten sonra bir kere daha komple dezenfekte edilerek bir sonraki güne hazır hale geliyor" ifadelerini kullandı.


Haber / Erdal AYDIN