5 dakika arayla nikahları kıyıldı  

Keşan Belediyesi Evlendirme Birimi'ne başvuran ve akraba olan Mine Kıyakoğlu ve Emre Kıyakoğlu birbirinin nikah şahidi olurken, 5 dakika arayla dünya evine girdiler. Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, "?

GÜNDEM 14.09.2021 19:05:00 0
5 dakika arayla nikahları kıyıldı  

Mine Kıyakoğlu ve Berkay Kayabaş ile Buse Savcu ve Emre Kıyakoğlu, evlenmek için Keşan Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na başvuruda bulundu. 


BİRBİRLERİNİN NİKAH ŞAHİDİ OLDULAR 


Yapılan incelemelerin ardından çiftin evlenmesine engel bir durum olmadığı tespit edilirken, çiftlerin nikahı Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu tarafından kıyıldı. 5 dakika arayla evlenen kuzenler Mine Kıyakoğlu ile Emre Kıyakoğlu birbirlerinin nikah şahidi oldu. 


“ÇİFTE MUTLULUK SÖZ KONUSU”


Kşean Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, bir ilki yaşadıklarını kaydederek, “5 dakika arayla evlenen kuzenler birbirlerine şahit oldular. Gelin damadın şahidi de yine gelin damat. Çifte nikah çifte mutluluk söz konusu. Sibel ve Ergin Kıyakoğlu'nun kızları Mine ile Ayşe Fatma ve Serdar Kayabaş'ın oğulları Berkay'ın, Emel ve Ercan Savcu'nun kızları Buse ile Günay ve Engin Kıyakoğlu'nun oğulları Emre'nin nikah akitlerini gerçekleştirdik. Aynı zamanda kuzen olan Mine ile Emre Kıyakoğlu birbirlerinin nikah şahitleri oldular. Çiftimize ömür boyu mutluluklar dilerim” ifadelerini kullandı. 


Haber / Erdal AYDIN