Lüleburgazspor'un antrenmanını izledi

Türk futbolunun duayen isimlerinden Ziya Doğan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ve Lüleburgazspor Başkanı Yılmaz Canpolat ile birlikte Lüleburgazspor antrenmanını ziyaret etti. Lüleburgazspor'u u

SPOR 14.09.2021 18:11:00 0
Lüleburgazspor

Oynadığı ve teknik direktörlük yaptığı kulüplerde pekçok başarıya imza atan Ziya Doğan, Lüleburgazspor antrenmanına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Gerenli ve Lüleburgazspor Başkanı Canpolat’ın da bulunduğu ziyarette takıma moral verildi. 


“ESKİ GÜNLERE DÖNECEĞİNİZE İNANIYORUM”


Antrenman öncesi futbolculara hitap eden Başkan Gerenli, Lüleburgazspor’un bu sene iyi yerlere geleceğine yürekten inandığını belirterek, “Lüleburgazspor bizim sevdamız. Lüleburgazspor ile büyüdük biz. Lüleburgazspor’un eski günlerine döneceğine yürekten inanıyorum. Öncelikle Atamızın dediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı sporcular olacağınıza, ondan sonra da kentimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyorum” dedi.


“BAŞARINIZLA ŞEHRİ AYAĞA KALDIRIRSINIZ”


Ziya Doğan da Lüleburgazspor’un başarılı olacağına inandığını söyleyerek, “Ben sizin çok şeyi başarıp da hedefe yakın bir takım olduğunuzu uzaktan da olsa takip ediyorum. Bu şehri spor konusunda alacağınız başarıyla siz ayağa kaldırırsınız. Sizin başarınızı insanları ateşleyecektir” dedi. Lüleburgazspor Başkanı Yılmaz Canpolat ise Lüleburgazspor’u profesyonel lige çıkartmanın öncelikli hedefi olduğunu belirterek, “Bu takım profesyonel lige çıkacak. Ben inanıyorum, siz de inanın” diye konuştu.  


Haber / Erdal AYDIN